Χατζηκώστα 5, 45444
ESPA
espa
M. K.

Πρωτοσυναντηθήκαμε τον Μάιο του 2015….

«φρέσκια» μανούλα τότε, ψαχνόμουν τι μπορώ να κάνω , ποιον μπορώ να συμβουλευθώ, σε ποιον μπορώ να εμπιστευθώ τις αγωνίες μου, τα ερωτήματα μου, μα και τα συναισθήματα μου, σχετικά με το ανθρωπάκι μου…

Σε έναν όμορφο και  ζεστό χώρο, βρήκα το Παράθυρο , Ανοιχτό, με το πιο χαμογελαστό καλωσόρισμα… Η πρώτη σκέψη «εδώ είμαι»….

Η τωρινή μου σκέψη « ήρθα για να μείνω….»

Ως «Μαθήτρια» στη Σχολή γονέων «διαρκείας» , μετά από έξι σχεδόν χρόνια , και με συμμετοχή στο εργαστήριο του αποτελεσματικού γονέα, νιώθω ευγνωμοσύνη για τη δασκάλα μας, για τη Βίκυ, που είναι δίπλα μας, ανάμεσά μας και νοητά μέσα στα σπίτια μας….

Ένας άνθρωπος με επαγγελματισμό, με  κατάρτιση ,με συνεχή εκπαίδευση, με καινοτομίες  και το πιο σημαντικό με πολύ αγάπη για αυτό που κάνει…

Στα εργαστήρια για γονείς και παιδιά, από 2 χρονών…. «Παίζουμε μαζί», πρωτοπήγα με τον γιό μου …στα 2α του γενέθλια… Εκεί,  κατέθεσα και για την αγωνία μου για την προσαρμογή στο Δημοτικό …. Το αισθάνθηκα, το σκέφτηκα και πλέον το λέω με σιγουριά «Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει για μένα και το παιδί μου»!  Ένας χώρος, κατάθεσης ψυχής, συναισθημάτων, αγωνιών, εμπειριών , σύνδεσης , αυτοβελτίωσης, αυτοεξέλιξης και πάνω από όλα για τον άνθρωπο, που έγινε μητέρα και τον άνθρωπο που γεννήθηκε παιδί… Ένα μεγάλο Ευχαριστώ και μια μεγάλη « εξ αποστάσεως» αγκαλιά….

Δώρα Κ.

Μοναδική και υπέροχη η Βίκυ με έκανε να την εμπιστευτώ από την πρώτη στιγμή που τη συνάντησα στο Ανοιχτό Παράθυρο!Ένας πολύχρωμος και ζεστός χώρος που από την είσοδο αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι μαγικό συμβαίνει εκεί.Η αγάπη και η φροντίδα που εισέπραξα από τη Βίκυ στο ταξίδι της ψυχοθεραπείας με βοήθησε να πιστέψω ξανά στους ανθρώπους και να δημιουργήσω τις βάσεις για μία ζωή που ποτέ δεν πίστευα ότι μπορώ να έχω.Είναι πραγματικά τυχεροί όσοι την συναντήσουν.Την ευχαριστώ πολύ και την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Άντα Κ.

μοίρασμα…εμπειρίες…αναμνήσεις…ομαδικότητα…δημιουργία…θέατρο…ΤΕΧΝΗ…ΖΩΗ

Στέλλα Π.

“Ανοιχτό παράθυρο” για εμένα σημαίνει ζεστασιά, μια τεράστια ανοιχτή αγκαλιά, ένα αυτί έτοιμο να ακούσει, μια καρδιά έτοιμη να συναισθανθει.. Ο τρόπος σκέψης μου, άλλαξε όταν πέρασα την πόρτα του Ανοιχτού παραθύρου, ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού μου, έγινα καλύτερος άνθρωπος και καλύτερη μητέρα. Βίκυ πραγματικά σε ευχαριστώ για όλα!!!

Ν. Γ.

Τέσσερα χρόνια θεατρικής αναζήτησης και σύνθεσης στιγμών θεατρικών. Ενα βίωμα μη αναπαραστασιακό, ένα παιχνίδι που ξεκίνησε για μένα από την τότε αγάπη για το θέατρο αλλά ενδυναμώθηκε από δυνατές ανθρώπινες σχέσεις. Ζήσαμε πολλά, γελάσαμε και κλάψαμε, τραγουδήσαμε, το παιχνίδι μπλέχτηκε με μας, μπήκε μέσα μας αλλά και αναδύθηκε μέσα από μας. Έμοιαζε λίγο με χορό, μόνο που φτιάχναμε εμείς τα επόμενα βήματα…

Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου

Το Ανοιχτό Παράθυρο είναι η χαρά της ομάδας. Της συνεργασίας. Της συμμετοχής. Η μαγεία του μαζί, του ανήκειν, του συμπορεύεσθαι. Η έκπληξη, η ανυπομονησία. Η προετοιμασία για το κάθε δρώμενο, τα στησίματα και το άγχος να μην έχεις ξεχάσει κάτι. Οι αφηγήσεις, τα party, η επανασύνδεση μετά από καιρό.

Το ‘’Παίζουμε Μαζί’’ και όλα αυτά τα αξιαγάπητα ζευγάρια των μικρών φίλων, μαζί με τους γονείς τους.

Το ‘’ευχαριστώ’’ στην έξοδο μετά από κάθε σεμινάριο. Οι συμβουλές.

Οι ομάδα που έγινε οι φίλες μου και μοιραζόμαστε όχι μόνο γνώσεις και προβληματισμούς αλλά και όνειρα, ‘’θέλω’’ και ‘’εύχομαι’’.

‘’Το θεατρικό παιχνίδι ελευθερώνει την ψυχή’’. Νιώθω τυχερή που ένιωσα και νιώθω ακόμη κάτι τέτοιο. Τυχερή που γνώρισα τη Βίκυ, αυτή τη μοναδική ομάδα, αυτό το μαγικό μέρος, που με έμαθε πως ‘’ο κόσμος, μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει….’’

Φ.Τ.

“6 χρόνια στο ανοιχτό παράθυρο. 6 χρόνια γεμάτα από συναισθήματα, δοτικότητα, εμπειρίες, εξέλιξη. Μαζί μάθαμε να είμαστε ομάδα, να εξελίσσομαστε, διευρύναμε τους ορίζοντες μας…Η διαδρομή μας ξεκίνησε δειλά, από ένα σεμινάριο θεατρικού παιχνιδιου, μέχρι που γίναμε θεατρική ομαδα. Και συνεχίζεται και χτίζεται χρόνο με τον χρόνο. Βίκυ μου προσωπικά με έμαθες να ακούω τον εαυτό μου, να σέβομαι τα θέλω μου, να ανήκω σε μια ομάδα. Είσαι ένα ανοιχτό παράθυρο! Σε ευχαριστώ πολύ!”

Κ.Β.

Ανοιχτο παραθυρο… Ανοιχτη αγκαλια… Μια αγκαλια που χωραει ψυχες. Ψυχες που θελουν να δημιουργησουν να εξελιχθουν να συμπορευτουν… Εμπειριες που θα μας ακολουθουν.. Συναισθηματα που εμειναν χαραγμενα.. Σεμιναρια, θεατρικο παιχνιδι και πολλα αλλα περιμενουν οποιον αποφασισει να διαβει αυτον τον χωρο.. Αυτο ειναι το ανοιχτο παραθυρο. Η αρχη για ενα ταξιδι που συνεπαιρνει το νου και τη ψυχη…

Μ .Μ.

” στο σκοτεινό μου δωμάτιο, το αποπνικτικό από τις ενοχές, την αεικινησία της σκέψης, την αυτοκριτική και τη ματαίωση, το ανοιχτό παράθυρο ήταν και είναι ένα παράθυρο στο φως. Ένα παράθυρο μέσα από το οποίο πήρα ανάσες καθαρού αέρα, καθαρής σκέψης , καθαρής φωνής. Ένα παράθυρο φωτός που φώτισε και φωτίζει τα κρυφά μου σημεία και τα κάνει να μη φαίνονται τόσο τρομακτικά. Να τα βλέπω, να τα παρατηρώ, να τα αποδέχομαι και τότε να βγαίνω στον έξω κόσμο ελεύθερη από αυτά και να περπατώ . ” Το ανοιχτό παράθυρο είναι για μένα προσωπικά ο καταλληλότερος χώρος θεραπείας γιατί συνδυάζει τη θεωρία της ψυχοθεραπείας με την τέχνη, ενσαρκωμένα σε έναν άνθρωπο με πεπαιδευμένο ποιον, καθαρό βλέμμα και φωτεινή ψυχή ! Έναν άνθρωπο που αποπνέει εμπιστοσύνη, ασφάλεια και έμπνευση !”

Ανοιχτό Παράθυρο © 2023. All Rights Reserved - Κατασκευή ιστοσελίδας Click4web