Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Απώλεια – Webinar Προσωπικής Ανάπτυξης

21 Οκτωβρίου 2021 @ 17:00 - 21:00

€15-€20

Η απώλεια μας επηρεάζει σε όλες τις διαστάσεις της ζωής μας. Κάθε είδους απώλεια. Το μυαλό μας δεν μπορεί να βγάλει νόημα. Η καρδιά πονάει. Το σώμα πιέζεται και βιώνει στρες. Το πνεύμα μας βρίσκεται σε κρίση.
Η επεξεργασία της απώλειας, είναι μια μακρόχρονη συχνά διεργασία, κατα την οποία η κόπωση, η απελπισία, η εξάντληση, η αποσταθεροποίηση είναι πιθανοί σταθμοί.
Στο βάθος, η θεραπεία, το εμπεριέχειν, η αποδοχή: νέες οπτικές και απαντήσεις για το μυαλό, συμπόνοια για την πονεμένη καρδιά, κινητοποίηση για το σώμα, σοφία και έμπνευση για το πνεύμα.
Στο βιωματικό εργαστήρι προσωπικής ανάπτυξης, θα αφουγκραστούμε το φόβο, το θυμό, την άρνηση, την ενοχή, τη θλίψη, την απόγνωση, τη μοναξιά που βιώνουμε όταν μια απώλεια οποιασδήποτε φύσης (θάνατος, διαζύγιο, ανεργία, μετάβαση σε άλλη φάση ζωής, απώλεια πτυχών του εαυτού, πανδημία) ταράζει την ψυχή μας. Μέσα από την ομορφιά της τέχνης, από τον πλούτο των ιστοριών και από τη δύναμη της τελετουργίας, θα φροντίσουμε τους εαυτούς μας σε όλα τα επίπεδα, θα αναζητήσουμε ελπίδα και αποθέματα δύναμης και θα δημιουργήσουμε τη δική μας γέφυρα συνάντησης μεταξύ της εμπειρίας της απώλειας και της νοηματοδότησης του βιώματος αυτού.
Ενδεικτικά “εργαλεία”: εικαστικά, δημιουργική γραφή, μουσική, φωτογραφία

Δήλωση συμμετοχής: anoixtoparathiro.ioannina@gmail.com

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Οκτωβρίου 2021
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κόστος:
€15-€20
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/anoixtoparathiro/

Ανοιχτό Παράθυρο © 2023. All Rights Reserved - Κατασκευή ιστοσελίδας Click4web