Χατζηκώστα 5, 45444
ESPA
espa

Πιστεύω ότι ο τρόπος μεγαλώματος ενός παιδιού, οι πρώτες εμπειρίες, καταγραφές, αναμνήσεις, η εικόνα του εαυτού και η αίσθηση για τον κόσμο που διαμορφώνεται στα πρώτα χρόνια ζωής.

Η Συμβουλευτική έχει ως στόχο να βοηθήσει το άτομο να αναπτύξει της εσωτερικές του δυνάμεις και δυνατότητες στο μέγιστο βαθμό.

Μέσω zoom, skype, messenger ή viber, μπορεί κανείς να συνδεθεί και να φροντίσει τον εαυτό του κατάλληλα, εξ αποστάσεως.

Το play therapy (παιγνιοθεραπεία) είναι μια θεραπευτική προσέγγιση που χρησιμοποιεί ως μέσον το παιχνίδι και τις τέχνες.

Η Δραματοθεραπεία είναι μια ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που αξιοποιεί τα θεραπευτικά στοιχεία του δράματος και του θεάτρου, του παιχνιδιού και των Τεχνών συνολικά.

Η οικογενειακή συστημική ψυχοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους στο πλαίσιο των σημαντικών οικογενειακών σχέσεων να κατανοήσουν και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον.

Εστιάζει στην συμβουλευτική υποστήριξη για την αντιμετώπιση ενός ή περισσότερων σημαντικών προβλημάτων ή αποφάσεων που το ζευγάρι καλείται να λύσει ή να λάβει αντίστοιχα.

Όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα, μια δυσφορία, ένα σύμπτωμα στο σώμα μας, αναζητούμε ιατρική βοήθεια και φροντίδα. Είναι εξίσου σημαντικό να κάνουμε το ίδιο όταν νιώθουμε μια ψυχική δυσκολία.

Τι είναι η ψυχοθεραπεία; Ας την προσεγγίσουμε μέσα από τις μεταφορές ανθρώπων που έχουν βιώσει την εμπειρία…

Ανοιχτό Παράθυρο © 2023. All Rights Reserved - Κατασκευή ιστοσελίδας Click4web